Sunday, July 18, 2010

hairstyle

rs cam nk potong pendek rambut..
usha2 on9..
mari kita tgk mn yg cun+hot..
pdhal pki tdg..haha


kristen kreuk
elisha

rene
funky

atau try rmbut pjg pny je.. x nama potong la kn.. rambut pjg ssh kalo bertudung..kalo rmbut pjg wat sanggul2 kn..tp kn nabi s.a.w. sendri pon menegah wanita bersanggul
so, yg mn nice ek?
herm..



6 comments:

En Jay said...

yeah, pendek la kewl
aku pilih elisha
then follow by kristen
mau potong katne?

azaz said...

cbok ja jai..haha..
ada tmpt nk suggest ke?
aku pon bekena elisha pny gak..yg len nmpk outdated cket kn..haha

::SizuKa:: said...

aku suka ptong rambut kat kedai bunga raya kat pekan lama parit buntar. tapi hari tu aku potong ikut buku, jadi tak lawa. haha. auntie tu main potong ja rambut aku. la ni dah makin lawa sebab makin panjang. hak4~

FRC CFS IIUM said...

aida da piotong rambut ker

azaz said...

@gha, ktna 2?mahal x?

@FRC, err..sp ni ek?xpotong g..weekend ni kot

::SizuKa:: said...

dekat pekan lama parit buntar. pasar malam kat area jam besar tu. standard price skrang ni rm10. ikut jugak panjang mana rambut yang nak potong tu.